Termes i condicions

Com recolzar els autors independents?

El sistema de promesa de compra d'un llibre és molt intuitiu, fàcil i segur de fer servir. Però si tens cap dubte o pregunta només has d'escriure un email a mecenas@vivelibro.com, o bé contactar amb el nostre servei d'Atenció al client en el +34911903968.

Per afegir un producte a la cistella de  la compra només cal fer click a l'icona de "recolzo" corresponent, ja sigui un llibre en paper o un altre producte relacionat amb l'autor i el llibre.

Després de confirmar la comanda i registrarse amb les seves dades d'usuari i contrasenya, segueixi totes les pases: dades de facturació, dades d'enviament, mètode de enviament i pagament.

El pagament dels productes es realitza a través de pasarela TPV gestionat per la multinacional PayPal o pel Banc, es a dir, en cap cas la web de Collita Pròpia tindrà accés a les dades bancàries de l'usuari.

Termini d'entrega

El termini d'entrega es l'estimat en un estat d'estoc disponible, però en el  cas dels llibres de paper es pot veure alterat per estats del llibre inesperats com és la reimpressió, demora en entregues per part del distribuïdor o absència de disponibilitats suposant una demora d'un mes i mig a 3 mesos. Si el llibre no aconsegueix el recolzament mínim necessàri per la seva producció i distribució, Collita Pròpia retornarà els pagaments als mecenes.

Politica de devolució

Seguint la normativa actual vigent, es pot retornar qualsevol llibre o producte en un termini de 7 dies des de la data de recepció. No caldrà donar explicacions, sempre que el llibre o producte retornat estigui en condicions normals de manteniment (en el seu packaging original, film de plàstic i sense fer servir) aquest serà acceptat. En un termini màxim de 30 dies des de la recepció de la devolució, Collita Pròpia es compromet a la seva devolució.

Abans de realitzar la devolució, caldrà comunicar-ho a info@vivelibro.com. Es condició indispensable la comunicació prèvia i no podem acceptar devolucions a despeses degudes.

Si la causa de la devolució és que el llibre retornat està en condicions defectuoses o no es correspon amb la comanda, Collita Pròpia no repercutirà les despeses de devolució i reenviament.

Si el motiu de la és que la comanda no li satisfà, li retornarem l'import, després de la recepció i verificació del estat del llibre o producte retornat, pero no les despeses d'enviament ni les despeses de devolució. Collita Pròpia es reserva el dret de no retornar el producte si aquest arriba en un estat defectuós.

*La devolució dels imports es realitzarà mitjançant Paypal 

Cancelació de la comanda

Acceptem la cancelació de qualsevol comanda o promesa sempre que no s'hagi procedit al enviament del mateix. En aquest cas, caldrà esperar a rebre-ho i procedir a la seva devolució, sempre que compleixi les condicions de la nostra política de devolucions.

Per anular la comanda, envïi un email a info@vivelibro.com, a l'assumpte del email detalli "anulació" i adjuntu al email l'albarà o la factura de la comanda. Podrà anular la comanda de forma total o parcial.