L'editorial pels autors independents


 

Fa menys d'una dècada els autors independents tenien poques opcions a l'hora de publicar la seva obra. Avui ja poden escollir com volen fer arribar els seus llibres al lector. Aquestes opcions les ofereix Collita Pròpia a través de ViveLibro, segell que apareix al sector editorial a principis de 2012 amb l'objectiu de facilitar als autors l'autopublicació de les seves obres literàries de forma ràpida, econòmica i profesional, sense perdre els seus drets.
 

L'editorial compta amb un equip expert, amb l'aval d'anys d'experiència en els diferents àmbits de la producció de llibres i les arts gràfiques (correcció, edició, disseny, maquetació, distribució, promoció i marketing) i disposa de l'última tecnología en impressió digital, el que permet realitzar tirades curtes i llargues a preus molt competitius.
 

Molts dels autors que es trobàven supeditats a les directrius de les editorials tradicionals i que ara autopubliquen les seves obres parlen dels avantatges de controlar tot el procés editorial i poder prendre les seves pròpies decisions: el titol del llibre, el disseny de la portada, la qualitat del paper, el preu del llibre, la promoció i on i com es fa la distribució. Collita Pròpia neix amb l'única vocació d'estar al servei dels autors independents. Creadors que tenen la facultat d'escollir com els agradaría enfocar el seu projecte pero amb el recolzament i l'experiència d'un equip expert en totes les fases del procés editorial.