La vida i els seus albirs

Novel-la

La vida i els seus albirs

No et capfiquis en fer el cim. El cim ets tu..

2.195,00 €Objectiu
2.215,00 €Aconseguit
60Mecenes
FinalizadoDies més
Abril de 2022Data estimada de publicació


SINOPSI

-El llibre està dividit en quatre parts, quatre vides, quatre maneres de fer i sentir. L’empremta dels vincles familiars donen forma a l’evolució personal de les quatre protagonistes.
-La  Natura està interrelacionada amb cadascuna des del principi.
-Els seus tempos: Primavera, Estiu, Tardor i Hivern van lligats a la cronologia de cada vida.
-La simbologia astrològica, molt breument,  també està representada com a eina de treball personal.Mida: 15 x 21 cm.
Núm. pàgines: 140
Paper Coberta: Plastificat mat
Enquadernació: Rústica fresadaBIOGRAFIA

La meva biografia, per edat i pel meu caràcter creatiu, és llarga i apassionada. Segueixo tenint el privilegi de gaudir de cada una de les experiències en les quals m’endinso amb la mateixa intensitat que quan tenia 20 anys. Per a mi, l’edat no és més que un qualificatiu que ens ordena. Crec, i així ho penso: “fer-se gran” no ens hauria de marcar per fer o deixar de fer allò que ens segueix il·lusionant.  La vida és llarga i com més anys la vivim més aprenem del que ella ens ensenya si estem atents. La vida, en ella mateixa, ens fa “savis”, si deixem que ens acompanyi conscientment. Fer anys també diria que és assolir etapes. Cadascuna d’elles et fa la solera per la següent. L’adolescència et forma  el caràcter i l’intel·lecte. Et permet trobar-te i experimentar. Jo vaig triar l’art i l’exercici docent. Vaig ser molt feliç, cada alumne em va ensenyar  un món diferent, el seu. El matrimoni i la maternitat omplen l’etapa de la maduresa que, juntes, amb la professió triada, t’ensenyen a trobar-ne l’equilibri personal. Els dos han d’anar compassats, s’han de complementar per gaudir-ne. Jo ho vaig poder fer.  La maduresa, és una etapa llarga que s’apropia  de  la totalitat del “teu temps”, sumes anys i experiència que, juntes, et fan créixer amb tots els sentits  de la vida.  La vida que fins aleshores ha estat com una muntanya russa, de cop, i quasi sense adonar-te’n, et dona la calma.  Una etapa no menys important:  La jubilació. “T’has fet gran” i tanques la porta del no tenir temps per “a mi ” per obrir-ne la de “tenir tot el temps del món”. Jo l’anomeno temps “d’oportunitat i serenor”.  Pot ser un repte si no la comprens. Si l’assoleixes serenament i sense cap pressa ni finalitat veuràs les oportunitats que et regala. Jo, vivint-la amb sintonia amb mi mateixa, en cada dia hi veig un descobriment.  Miro el món des de la globalitat descartant les futileses i els prejudicis de la joventut,  així el comprenc i l’accepto. Compleixo anys  amb plenitud, fent tot el que fins ara no havia pogut fer: l’estudi de la filosofia, la lectura, el cant coral, el piano, la natació, el voluntariat... Tot plegat és un privilegi. L’escriptura i la poesia són una més de les moltes oportunitats que em permet la jubilació. Sempre m’havien agradat. Les he descobert de ple en jubilar-me i m’omplen totalment. Amb l’escriptura he establert un diàleg intern amb mi mateixa, destapant parts de mi adormides. He trobat facetes que em desconeixia i que he pogut compartir amb el lector. Ho vaig experimentar fa dos anys  quan vaig presentar el meu primer llibre: “Cartes des de la Serenor”. Segueixo caminant i deixant fluir amb il·lusió el que la vida em depari...


MOTIVACIONS

La motivació, si un vol, la troba en les coses més insignificants. No cal fer grans batalles per obtenir mèrits. Jo soc partidària de gaudir del moment com si fos una oportunitat única. Sempre dic que la felicitat no tan sols es troba en el resultat, es troba en el trajecte, en el fer. La intensitat que un hi  posa, al marge del grau d’importància que pugui tenir, emmarca l’objectiu. En “el món de les petites coses” hi segueixo trobant un cabal de continguts.

PERQUÈ ALGÚ HAURIA DE COMPRAR EL LLIBRE

Perquè està basat en la vida mateixa i les respostes que cada ser hi troba. Està clar que no és un “best seller”, però de ben segur és un relat constructor. Constructor de vida, perquè fa el trajecte evolutiu al ritme de la Natura permetent al lector descobrir la interrelació entre “l’Home i la Natura”. Cal preguntar-se a l’hora de llegir-lo: què hi ha més important i meravellós que la vida de l’ésser i la seva evolució individual? Trobar respostes ha estat un dels  objectius principals del llibre.

Malgrat que l’autora no pretén alliçonar amb el contingut sí que vol captar-ne la reflexió del lector. Primer, la “casualitat” es transforma en “causalitat”, donar sentit a “res passa perquè si”. Segon, l’actitud com a base transformadora. I en tercer lloc que la caiguda sigui l’oportunitat d’aprenentatge de creixement personal.

Cada història ens presenta el que podria ser exemple d’una vivència pròpia on l’autora va desfent els estereotips. Malgrat tot, ella no busca la confrontació, sinó la reflexió  d’alguns.  

En el llibre, la connexió vida-univers és una constant. El lloc i la data exacta de naixement de les protagonistes, situats  en les coordenades planetàries, és on elles hi trobaran la seva identitat. Desfer el mite de llibertat és un altre dels objectius del llibre; en contraposició a trobar valor en els “albirs” d’on pren el títol. Els somnis onírics innats en la darrera protagonista argumenten les prediccions esotèriques  que ella fa del futur del Planeta.

El terme “despertar” o  “despertar consciència” és l’eix central del llibre. La vida rau en el punt del despertar conscient. És on tot comença, es mou i es transforma...Fet! Ara a esperar l’obra!! Moltisima sort! Segur que la tindras! Una forta abraçada! Familia Areste

Maria Lluïsa - 22-12-2021

Fet! Ara a esperar l’obra!! Moltisima sort! Segur que la tindras! Una forta abraçada! Familia Areste

Maria Lluïsa - 22-12-2021

Valenta en aquest nou repte, com sempre! Amb moltes ganes de llegir-lo! T'estimem!

mireia - 22-12-2021

Mireia gràcies pel teu suport. Em dius que soc valenta, si ho soc és perque us tinc al meu costat , aixó em dona força. una abraçada i molts petonets per la Mia.

Resposta de l'autor - 22-12-2021

Molt d'éxit !!! Una forta abraçada Maria Teresa

Maria Teresa - 22-12-2021

Ma. Teresa, aixó .se'n diu resposta "expres". No saps quina il.lusió em fà. Gràcies pel suport!! bones Festes i una forta abraçada per tota la família

Resposta de l'autor - 22-12-2021

fet per Paco Arroyo

FRANCISCO - 22-12-2021

Paco , el pago se ha realizado correctamente.

Resposta de l'autor - 22-12-2021

Hola Anna… m’ha fet il.lusio poder ajudar en el teu projecte. Una forta abeaçada !

M Pilar - 22-12-2021

Pilar. No pots imaginar com em motiveu en aquest nou repte per seguir avançant. Gràcies i una forta abraçada!

Resposta de l'autor - 22-12-2021

Gustosament llegirem el teu 2on llibre. Per molts anys. Josep Ma i Carmen

Josep maria - 23-12-2021

que faria jo sense els meus incondicionals!!! . gràcies per la vostra col.laboració

Resposta de l'autor - 23-12-2021

proba via transferencia

Anna - 27-12-2021

Arribat

Resposta de l'autor - 27-12-2021

Molt feliç de poder col.laborar en aquest projecte, a veure si el podem veure fet una realitat. Una abraçada¡¡

Antonio - 28-12-2021

Antonio i Maria, estic molt agraida per la vostra col.laboració. Entre tots, construirem la realitat esperada: tenir el llibre a les mans. Gràcies

Resposta de l'autor - 28-12-2021

Hola Anna! Este es mi granito de arena. Espero y deseo que consigas tu objetivo. Un abrazo!

Maite - 29-12-2021

Maite és un orgull per a mi tenir al meu costat persones com tú que em donen suport i estima. Gràcies i una forta abraçada.

Resposta de l'autor - 29-12-2021

Hola Anna, Ya te ya te falta menos. Estás en el camino. Besos! Fidelia

Fidelia - 29-12-2021

Fidelia os agradezco a ti y Antonio que me animéis a seguir avanzando en este nuevo reto. Gracias y un fuerte abrazo.

Resposta de l'autor - 29-12-2021

Felicitats Anna, serà un èxit!!!.Tenim ganes de llegir-lo. Joan I Mercè

Mercè - 30-12-2021

Hola Merçè i Joan. L'éxit és de tots els que m'acompanyeu en el camí per acconsseguir-ho! Gràcies i una forta abraçada

Resposta de l'autor - 30-12-2021

Felicitats Anna, serà un èxit!!!.Tenim ganes de llegir-lo. Joan I Mercè

Mercè - 30-12-2021

Ganes de llegir-lo! Molta sort!

Marta - 04-01-2022

Gràcies pel teu suport i els teus ànims. Ho aconseguirem¡

Resposta de l'autor - 04-01-2022

Ganes de llegir-lo! Molta sort!

Marta - 04-01-2022

Estimada Anna, tinc tantes ganes de llegir el teu llibre!

Olga - 06-01-2022

Sort

JOSEFA - 11-01-2022

SORT

ISABEL - 11-01-2022

Soc Ramón Marti, no tinc cap dupte que t'en sortiras ( per que et conec)

Anna - 11-01-2022

Amb els nostres desitjos . Gerard i Anna

Gerard - 11-01-2022

Ànims que ja ho teniu, segur que és un bon llibre, salutacions

Josep - 14-01-2022

Bona tarda Josep. Malgrat no tenir el gust de coneixe'l , valoro molt el gest de col.laborar com a mecenes per l'edició del meu llibre. Molt agraïda.

Resposta de l'autor - 14-01-2022

Felicitats Anna i continua gaudin d'aquestes i.lussions que nosaltres podem compartir.

ENCARNA - 15-01-2022

Felicitats Anna, moltes ganes de llegir les teves paraules, moltes vegades, plenes de poesia!!

Neus - 19-01-2022

Neus, gràcies per la teva col.laboració, per ser una més dels mecènes que faràn posible l'edició del meu llibre. Entre tots farem el Cim!!

Resposta de l'autor - 19-01-2022

Sort

Esther - 26-01-2022

Sort

DAVID - 03-02-2022

Sort

Anna - 03-02-2022

Sort

Anna - 03-02-2022

Fest-te mecenes