La vida al Sol

Novel-la

La vida al Sol

El passat sempre torna, forma la persona de manera inesperada i condicionada, demana de ser gestionat i només troba el seu lloc quan per fi es tanca el cercle.

Escrit per Manja Jonker
2.000,00 €Objectiu
2.025,00 €Aconseguit
10Mecenes
FinalizadoDies més
Marzo de 2023Data estimada de publicació

SINOPSI


Una història d'infància situada als anys seixanta en un poblet de la Costa Daurada.
Una nena i la seva família desestructurada, venen a Catalunya per fer un canvi de vida, trobant-se un poble expectant amb l’arribada dels primers turistes,  i on aviat xoquen amb les autoritats, que juntament amb els problemes d’adaptació i de convivència familiar, fan que la seva adaptació no fos tan plàcida com s’esperaven.
La història parla d'un poble costaner que encara era autèntic quan s'instal·len els primers
turistes, i com els dos mons es van anar influint mútuament.Mida: 15 x 21 cm.
Núm. pàgines: 120
Paper Coberta: Estucat mat
Enquadernació: Rústica fresadaBIOGRAFIA


Manja Jonker (1964) nascuda a Amsterdam (Països Baixos), quan ella tenia un any,  els seus pares van marxar cap a Catalunya a viure.
Fins ara s'ha dedicat al disseny tèxtil, tant en la part creativa com tècnica, creant nous dissenys de puntes per la seva posterior mecanització i fabricació industrial. També ha treballat en el camp del Disseny d’interiors.
Durant els últims anys ha estat duent  un petit hotel, i Actualment, porta amb el seu marit un espai natural per a cavalls, on s'estudia com haurien de viure els èquids, respectant les seves necessitats naturals. Té dos fills i viu amb el seu marit a Catalunya.

MOTIVACIONS


Per mi ha sigut un repte tornar a Catalunya on he viscut uns anys meravellosos. Malgrat
les dificultats que la meva família va trobar aquí, amb la desastrosa convivència familiar, i les dificultats i incomprensions de la gent de l’entorn, no sempre va ser possible que tot anés bé.

Sempre he volgut aprendre el Català i entendre millor aquesta cultura. El meu repte era escriure aquesta història de la meva infantesa en aquesta llengua perquè és aquí on va començar la meva vida.
Llegint aquest llibre podeu passar estones recordant o imaginant com era la vida a un poble de la costa cinquanta anys enrere, vista des de fora per uns estrangers que venien a buscar una vida al sol. La majoria de la història és contada per una nena, però encara que sembla simple, sota la superfície passen moltes coses.

Sort

MANJA - 08-11-2022

Sort

MANJA - 08-11-2022

Sort

MANJA - 08-11-2022

SORT

MANJA - 08-11-2022

SORT

MANJA - 08-11-2022

SORT

MANJA - 08-11-2022

Molt content de poguer contribuir en aquest somni. Felicitats

Xavier - 14-11-2022

SORT

Willemijn - 15-11-2022

sort

Xavier - 15-11-2022

SORT

MARI - 16-11-2022

Fest-te mecenes